X
GO

Stefaan Depuydt

Stefaan Depuydt behaalde in 1997 zijn licentiaatsdiploma in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen en in 1998 een L.L.M. in International Business Law & Transactions (summa cum laude) aan de University of Hull (Engeland).

Aan deze universiteit en de University of Kent doceerde hij tot 2007 in burgerlijk recht en het handelsrecht in de brede zin: contracten, insolventierecht, (intellectueel) eigendomsrecht, handelsovereenkomsten- en geschillen, mededingingsrecht, etc.

In 2007 ruilde Stefaan Depuydt zijn academische loopbaan in voor de advocatuur en trad hij toe tot de balie van Dendermonde. Stefaan Depuydt specialiseert zich sindsdien in het burgerlijk recht en handelsrecht waaronder ook het ondernemingsrecht. In 2014 trad hij toe tot de balie van Antwerpen en vervoegde het kantoor in 2014.

Mr. Depuydt volgde eveneens een doorgedreven opleiding als curator en beschikt zo over een ruime ervaring en kennis inzake insolventie en faillissementsrecht.

Mr. Depuydt kan u bijstaan in alle burgerlijke (personen- en familierecht), handelsrechtelijke en vennootschapsrechtelijke (o.a. ondernemingen in moeilijkheden, bestuurdersaansprakelijkheid) geschillen en procedures. Eveneens is Stefaan Depuydt onderlegd in het arbeids- en sociaal zekerheidsrecht en voornamelijk in procedures inzake ontslag, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid.

Tel.: 0476 92 22 27